Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Ημερίδα Επιμόρφωσης « Cinéma, littérature et pratiques théâtrales en classe de langue-culture » – «Κινηματογράφος, Λογοτεχνία και θεατρικές πρακτικές στη ξενόγλωσση τάξη» που θα λάβει χώρα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Σίνα 31, Αθήνα) ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020.

Στο site του APF κλικάρετε στο S’identifier (Menu «ESPACE MEMBRES») για να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη (το email σας) και τον κωδικό πρόσβασης (αυτόν που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας). Μόλις συνδεθείτε, επιλέγετε στο μενού αριστερά το Séminaires. Στη συνέχεια επιλέγετε τα εργαστήρια που επιθυμείτε, τα εκτυπώνετε κλικάροντας στο Imprimer  και στο τέλος κλικάρετε στο Enregistrer για να ολοκληρωθεί η καταχώρηση.

[Για νέα εγγραφή στο site του APF κλικάρετε στο S’inscrire sur le site (Menu «ESPACE MEMBRES»). Στη συνέχεια συμπληρώνετε τη φόρμα και κλικάρετε στο Inscrivez-vous. Θα λάβετε άμεσα στο email σας τον σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Κλικάρετε σε αυτόν και η εγγραφή σας ολοκληρώνεται επιτυχώς.]

Η Ημερίδα Επιμόρφωσης είναι δωρεάν για τα μέλη του συνδέσμου που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του 2020.

Συμβολικό κόστος συμμετοχής για εκπαιδευτικούς άλλων ειδικοτήτων: 5 ευρώ (με εγγραφή κατά την προσέλευση)

Θα ακολουθήσει η Τακτική Γενική Συνέλευση και η παραδοσιακή κοπή της πίτας με κλήρωση αξιόλογων δώρων.

PROGRAMME-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ