Δράσεις του Συνδέσμου - Δραστηριότητες - Προσεχείς Εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου καθηγητών γαλλικής γλώσσας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης Ελλάδας, 

Μετά την διεξαγωγή του κατά γενική ομολογία επιτυχημένου 17ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου η προσέλευση και  η συμμετοχή σας ήταν αθρόα (πάνω από 180 άτομα, μέλη και επισκέπτες), έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην Τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του APF-f.u.-Grèce, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην Αίθουσα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στο Κολωνάκι (Πλ. Κολωνακίου 2, 4ος όροφος).

Όπως προβλέπεται από το Καταστατικό ; για την απαρτία αυτής της ΓΣ είναι απαραίτητη η παρουσία του 1/5 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Για λόγους ταχύτητας και εύρυθμης λειτουργίας, παρακαλείσθε όπως προσκομίσετε την απόδειξη κατάθεσης στην Τράπεζα ή άλλη απόδειξη καταβολής της συνδρομής 2022. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής αυθημερόν.

Ώρα προσέλευσης: 11.30 π.μ., ώρα έναρξης: 12.00, ώρα λήξης: 14.30.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κωνσταντίνος Μυταλούλης, Πρόεδρος  

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού, συγκαλείται η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου καθηγητών γαλλικής γλώσσας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης-Ελλάδας για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12.00 στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, Πλ. Κολωνακίου 2, 4ος όροφος. 

Παρακαλούμε να θεωρηθεί ότι κατά την ως άνω ημερομηνία δεν υπάρχει απαρτία. 

Η Τακτική Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται και θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 μ.μ. στο Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, Πλ. Κολωνακίου 2, 4ος όροφος, Αθήνα.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συνιστάται η χρήση  προστατευτικής μάσκας.

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.