Δράσεις του Συνδέσμου - Δραστηριότητες - Προσεχείς Εκδηλώσεις

Πρόσκληση ενδιαφέροντος φοίτησης, Θερινή περίοδος, αιτήσεις αποκλειστικά έως και 24 Αυγούστου 2022 ώρα 11.59 πμ

Έναρξη σπουδών τον Οκτώβριο ! Σπουδές εξ αποστάσεως και για εργαζόμενους. Παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων, πρόσκτηση δεξιοτήτων αναφορικά με το γνωστικό αντικείμενο, Οικονομικά δίδακτρα !

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ https://www.eap.gr/…/prosklisi-ekdilwsis-endiaferontos…

To ψηφιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας” στοχεύει στη διάδοση και διδασκαλία της Γαλλικής ως ξένης γλώσσας, αλλά και του ευρύτερου γραμματειακού γαλλόφωνου πολιτισμού.

Ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των γαλλόφωνων φοιτητών σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο με την καινοτόμο από τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα, Μεθοδολογία της Ανοικτής και εξ Αποστάσεως πολυμορφικής εκπαίδευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Το διδακτικό υλικό προσφέρεται σε ψηφιακή μορφή με εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες, έναρξη κάθε Οκτώβριο και Μάρτιο με παρακολούθηση σε δια ζώσης ή τηλε-ΟΣΣ.

Κοινό: εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ερευνητές, εργαζόμενοι σε πολυεθνικές επιχειρήσεις, διεθνείς οργανισμούς, εκπαιδευτικούς, πολιτισμικούς, ή επιμορφωτικούς κοινοτικούς φορείς.

Γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, αλλά και πολύπτυχων Ελληνόφωνων και Ξενόγλωσσων Τμημάτων της ημεδαπής και του εξωτερικού, ικανών να ανταποκριθούν στις διεπιστημονικές προσεγγίσεις του προγράμματος. Η γλώσσα διδασκαλίας του Προγράμματος είναι η Γαλλική !

Πληροφορίες: Τμήμα Μητρώου Φοιτητών Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 13:00 τηλ.: 2610367318 e-mail: galx@eap.gr ή στο mkatsantoni@eap.gr Διευθύντρια Προγράμματος Σπουδών Μ. Κατσαντώνη.

Ιστοσελίδα Προγράμματος ΣΑΕ ΕΑΠ

https://www.eap.gr/…/teaching-french-as-a-foreign…/…